Službeni blog grupe Connect
Connect
video
Suhi

Šta me čeka

Prijateljska ljubav

Zmej

Totalno to...

Ulice su bijele

Ulice su bijele
Da vas čujem
Connect - Da vas čujem
Brige ugasim pjesmom
Connect - Brige ugasim pjesmom
Boja Mojih Vena
Connect i BBB - Boja Mojih Vena
Vuglji vuglji
Vuglji vuglji
Jeebena
Jebeeena
Nebo
Nebo
Šta će mi više
Connect feat. Nova TV
Ekipa za očevid

info
Sve informacije i booking na:
Filip Jelaš,
Konekt Marketing d.o.o.

E-mail: filip@konekt-marketing.hr
Mob: 091 444 34 56.
Blog - ožujak 2009
utorak, ožujak 31, 2009
Dragi naši ljudovi…što ima? Kako život?....sigurno ste već čuli za koju smo iduću pjesmu odlučili snimiti spot.  Napravili smo anketu da bi saznali za koju ćete stvar najviše glasati ali od početka smo imali nekakav filing da će se „prijateljska ljubav“ svidjeti većini u što smo se na kraju i uvjerili ali smo i dobili iznenađenje…i to ugodno… „Moje pjesme“ …jako nam je drago da vam se ta pjesma sviđa i da ste prepoznali njenu kvalitetu. Snimljena je prije 3-4 godine i „najodraslija“ je na novom albumu što znači da je dovoljno zrela za idući singl……ispada da su i pjesme kao vino...što starije to bolje…..  jedna od nama najdražih pjesama počela je poprimati svoju sliku….u pjesmi nam gostuju Mayer i Marijo Bevanda iz Mostara tako da smo njih ugostili ovaj vikend u Zagrebu da nam se pridruže u snimanju spota…sami režiramo snimamo i montiramo uz pomoć našeg debeloprstog prijatelja Tipija a.k.a Phatphingera……..snimanje spota još nije gotovo al bit će do kraja tjedna. Htjeli bih se zahvalit svima vama koji ste imali volje kliknut na našu anketu,    isto tako htijeli bih se ispričat svim našim  „prijateljicama punih ljubavi“ ….al nema plakanja jer spot za P.LJ. ide van već na jesen:)...Što se tiče nastupa, dogovori su da ćemo uskoro u smjeru prelijepe Slavonije al čujem da se nešto šuška kako ćemo odradit i nastup Bosni...po prvi put……Imamo još puno informacija u vezi novih materijala…kao npr. ..krajem 5 mjeseca će izaći bonus cd izdanje na kojem će bit novih pjesama plus nekoliko remix verzija za odabrane pjesme sa albuma „u drugom stanju“....ne vjeruješ?...BUSH VIDL !

Veliki pozdrav svima!!!

Gidra


connect @ 00:27 |Komentiraj | Komentari: 31 | Prikaži komentare
utorak, ožujak 3, 2009
Uskoro će bit tri tjedna od kako je prošla promocija albuma,ako nas pitate,ovo je bila najkvalitetnija svirka koju smo do sad odradili u Aquariusu, istina, nije ih bilo baš puno, svega 4-5 al ima vremena, tek smo počeli.

Za one koji nisu imali prilike doći do Aquariusa smo pripremili kratki video da mogu pogledat kako je bilo na tulumu. Pošto smo prvo odradili promociju doma Zagrebu, sad se lagano okrećemo prema ostalim gradovima, kojim? još ne znamo al uskoro ćemo vas obavijestiti na našem blogu.

Ali too nije sve… kao što vidite u naslovu, pripremili smo malu anketu.

Zanima nas koja bi pjesma sa novog albuma po vašem mišljenju trebala bit naš novi singl, odnosno za koju bi pjesmu iduću trebali napraviti spot. Znači, dragi slušatelji i svi vi koji ste imali prilike čuti naš novi album „u drugom stanju“ molim vas da odgovorite na našu anketicu jer koliko god ona bila mala puno nam znači (:

Hvala! 

Pozdrav od ekipe. Verzija flasha potrebna za gledanje nije instalirana..

connect @ 12:21 |Komentiraj | Komentari: 48 | Prikaži komentare