Službeni blog grupe Connect
Connect
video
Suhi

Šta me čeka

Prijateljska ljubav

Zmej

Totalno to...

Ulice su bijele

Ulice su bijele
Da vas čujem
Connect - Da vas čujem
Brige ugasim pjesmom
Connect - Brige ugasim pjesmom
Boja Mojih Vena
Connect i BBB - Boja Mojih Vena
Vuglji vuglji
Vuglji vuglji
Jeebena
Jebeeena
Nebo
Nebo
Šta će mi više
Connect feat. Nova TV
Ekipa za očevid

info
Sve informacije i booking na:
Filip Jelaš,
Konekt Marketing d.o.o.

E-mail: filip@konekt-marketing.hr
Mob: 091 444 34 56.
Blog - prosinac 2008
četvrtak, prosinac 25, 2008
connect @ 15:19 |Komentiraj | Komentari: 11 | Prikaži komentare
nedjelja, prosinac 14, 2008
Bok ljudi!!!!   Upravo smo stigli mrma....bili smo malo vani slavili novi albumčić i to.......bilo je svega....... od odurnih gužvi na wc-ima (ma kakva Mala Kapela i Sv.Rok ovo po klubovima je kaos)..... do hrpu propalih uleta.......evo jedan od njih......"Ej mala daj mi reci jesi li za sex......on the beach ej ...........mislim na piće.....ha?......rekla mi je daj se miči ej uopće me se ne tiče OKej"   ............znači ostali smo suhi al nije beeeeeed :) novi album je na policama SAMO ZA VASSS..........već smo i prije rekli da smo jako uzbuđeni što je "u drugom stanju" ugledalo svijetlo dana ,ovaj raj na ulicama i svo to stegnuto remenje te  jedva čekamo da čujemo i vaše mišljenje o albumu...eeee.....moramo spomenut da su i singlice "bijelih ulica" stigle sa štampe tako da ćemo morat napravit nekakvu nagradnu igru tu na blogu da vam podijelimo par kila novog cd-a i singlova..........pitanje za nagradnu igru sami izmislite..................Zadnjih par dana smo lepršavi ko leteći medvjedići......dobro raspoloženi i susretljivi........tako da smo na jednom od intervjuića čak i zajahali konje...al bez zajebancije.....RTL nas je odveo na hipodrom.....ako vas zanima tko se od nas četvorice "skinuo sa horsa", i pao na dupe, pogledajte brijem na Explozivu ili Exkluzivu....... ne znam......    e da!...stavili smo i par novih neobjavljenih fotkica na myspace....ima ih fakat od svuda, recimo iz Makedonije, sa mora i još hrpice zanimljivih mjesta di smo se zabavljali, pa kome se da neka pogleda........
......................evo i jedna od njih,nama najdraža! 
connect @ 01:31 |Komentiraj | Komentari: 15 | Prikaži komentare
ponedjeljak, prosinac 8, 2008
Downloadajte novi singl grupe Connect ovdje (kliknite desnim gumbom miša, i odaberite "Save target as")
connect @ 12:31 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
četvrtak, prosinac 4, 2008Erythroxylon coca,zimzelena biljka koja uspijeva u Južnoj Americi, postala je vrlo popularna u našem društvu. Ta zimzelena biljkica djeluje na ljudski mozak tako da stimulira osjećaj ugode u odgovarajućim moždanim centrima. Navedena popularna i vrlo skupa ''zvjezdana prašina'' daje svojim obožavateljima feeling da se osjećaju baš kao hollywoodske zvijezde, a njezine očaravajuće moći su toliko privlačne da lako ''zakvače'' svakoga tko se s njom poigra.

Sigurno ste već svi shvatili da naša nova pjesmica nije samo još jedna u nizu Božićnih pjesama makar je naziv "ulice su bijele" vrlo simboličan za ovaj dio godine...........ziher vas zanima dali smo i mi ikad imali priliku upoznati tu biljkicu............morat ćemo vas razočarat i reć "naravno da nismo".....makar unaprijed znamo vaš komentar  "i  onda je svizac zamotao čokoladu u omot".............al nema veze......idemo dalje........ ne znamo za vas al mi smo poprilično uzbuđeni jer album samo što nije stigao sa štampe..........jedva čekamo potrgat onu foliju, prolistat cover, cd piknut u player i pojačat..............još jednom da spomenemo album će se moć kupit već od 10.12. stoga u sklopu promocije smo zaduženi ovih dana odradit dosta intervjuića slikanja i tako.....zato odmah poručujemo onima koji nas ne "puše" da ne čitaju novine i ne gledaju previše telku jer će im bit zlo.....J zlo.............da se vratimo na "ulice".........ovih dana bi trebali počet sa snimanjem spota za pjesmu o popularnoj biljkici a ekskluzivan download pjesme bit će moguć već ovaj vikend..............eto.........nadamo se da vam se sviđa redizajn bloga....... možda izgleda malo kao reklama nekakvih kondoma al šta sad......kondom će nam bit zaštitni znak novog albuma......ne znam zašto?..........možda radi naziva :)      
connect @ 19:07 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare